Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

4 grunner til hvorfor det er lønnsomt å selge på markedsplasser

4 grunner til hvorfor det er lønnsomt å selge på markedsplasser

Å selge på en markedsplass er en effektiv måte å øke salgene og få markedsføring av høy kvalitet i nye salgskanaler.

CDON Marketplace gir deg fire solide tips på hvordan du kan skaffe nye kunder og øke dine salg ved å selge via en markedsplass.

1. Få fordelen av markedsplassens høye trafikk

Markedsplasser vokser seg sterkere for hver dag og det gjør trafikken også. Som e-handler kan du få fordelene av markedsplassens høye trafikk og samtidig markedsføre dine produkter og ditt varemerke på en ny måte til nye kunder.

2. Få drahjelp av markedsplassens størrelse og komfort

Mange kunder foretrekker å handle på en markedsplass. De verdsetter komforten i å finne alt de trenger på samme sted og derfor kan du finne nye kunder som foretrekker den type shopphingopplevelse. Få drahjelp av markedsplassens størrelse. Uansett om du er en liten e-handler som vil kickstarte ditt selskap, eller en etablert e-handler som vil selge mer.

3. Eksponer dine produkter til nye kunder

Når kunden klikker seg inn på en markedsplass er det kanskje ikke for å handle fra deg, men de leter muligens etter produkter som du også selger. Hvis du er synlig på en etablert markedsplass kan dine produkter bli eksponert til en ny kundegruppe, en kundegruppe som kanskje ikke hadde kjøpt dine produkter ellers, eller som hadde kjøpt de fra en konkurrent. Så fordi du har fått en ny kunde gjennom markedsplassen har du muligheten til å få en fast kunde ved å tilby god service og pålitelige leveranser.

4. Oppmuntre til produktanmeldelser

Når en kunde har handlet hos deg må du sørge for at du fanger opp kunden med en gang etterpå og be den anmelde produktene eller shoppingopplevelsen. Sørg også for at din kundeservice og leveranse er på høyest mulig nivå, så får dere mye av det andre på kjøpet. Jo flere positive anmeldelser du får, desto bedre. Det gir flere kunder muligheten til å få tillit til deg og ditt selskap og i det lange løp øker det muligheten for flere salg.

Del artikkel: