Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Åpner Shop-in-shop hos søsterkjede

Åpner Shop-in-shop hos søsterkjede
Foto: Flisekompaniet / pressebilde
Ole Martin N. Evensmo
ANNONSE

– Montér Sørra og Montér Molde er pilotprosjekter og vi jobber aktivt med å få frem flere shop-in-shop i våre byggevarehus, sier Knud Holm, direktør Montér og Optimera Proff i en pressemelding.

Montér-butikken i Molde får besøk av den eksisterende Flisekompaniet-butikken, mens i Sandnessjøen blir det en helt ny avdeling. Begge butikkene er bygd om og tilpasset Flisekompaniets konsept, opplyser Montér. 

Resultatet er at Montér Sørra og Montér Molde med samarbeidet med flis- og baderomskjeden kan tilby varer til hele huset på ett sted.

– Det at man kan få levert alt fra en og samme plass forenkler hverdagen til kundene våre. Vi kjøpte Flisekompaniet i 2016 og nå ser vi synergiene ved dette oppkjøpet. Sammen står vi sterkere på totalløsninger, noe som igjen gir merverdi for kundene, sier Holm.

– Shop-in-shop-konseptet gir oss en unik mulighet til å øke vår distribusjon og tilgjengelighet. Samlokalisering av Flisekompaniet og Montér vil styrke kundeopplevelsen og kundetilbudet betydelig, sier Raymond Lund, adm.dir. i Flisekompaniet.

Meldingen om samarbeidet kommer få dager etter at det ble kjent at Ikea vurderer å begynne og selge sine varer via andres nettbutikker.

Del artikkel: