Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dansk-svensk nettmotekjempe klokket inn mer enn to milliarder svenske kroner

Booztlet overgår Boozt - økte 90 prosent
Hermann Haraldsson styrer Boozt.com-skuta med stødig hånd.
Foto: Boozt/pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

Har mer enn én million aktive kunder.

ANNONSE

Det dansk-svenske moteselskapet Boozt kan bokføre et godt fjorår kommer det frem i en pressemelding som ble sluppet tirsdag denne uken.

Bikket tomilliarders-grensen

Med en omsetningsvekst på 44,4 prosent fra 2016, da selskapet omsatte varer for 1,396 milliarder svenske kroner, bikket de tomilliarders-grensen i fjor.

Totalomsetningen endte på 2,016 milliarder svenske kroner.

Justert resultat (EBIT) økte fra 29,5 millioner svenske kroner i 2016 til 48,2 millioner svenske kroner i fjor. Det er administrerende direktør Hermann Haraldsson godt fornøyd med.

I tråd med ambisjonene

- 2017 var et tilfredsstillende år der vi lykkes med å levere i tråd med våre ambisjoner. Både sterk vekst og bedre lønnsomhet viser dette, sier Hermannson som mener de er godt posisjonert for å ta det enda et steg videre i 2018.

Målet for i år er 30 prosent vekst.

- Fokuset på de nordiske markedene med rimelige luksusvarer, kombinert med bra kundetilfredshet og effektiv logistikk, har i 2017, enda en gang, vist seg å være en fremgansgrik oppskrift, sier sjefen for det hele i pressemeldingen.

Mer enn én million aktive kunder

Antall aktive kunder har økt til 1,057 millioner, og i fjor handlet de i snitt 2,37 ganger i løpet av de 12 siste månedene.

Økt overskudd kommer dels som en konsekvens av at kostnaden per ordre er synkende.

Nettstedet har mer enn seks millioner besøkende i måneden.

Del artikkel: