Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Frisk Black Week-start for Brandsdal Group - enorm vekst i Finland

Frisk Black Week-start for Brandsdal Group - enorm vekst i Finland
Einar Øgrey Brandsdal fastslår at årets Black Week har startet bra. - Mandag hadde alle butikkene til sammen en vekst på 14 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
Foto: Bjørn Skomakerstuen
Bjørn Skomakerstuen

- Det blir ny rekord i år, fastslår en av landets mest erfarne nettkremmere selv om selskapet hans bare er inne i dag to av Black Week.

ANNONSE

Black Week er dagene før det hele topper seg og kulminerer på fredag med Black Friday.

- Black Week er langt å foretrekke fremfor bare Black Friday. Da blir ordrene spredt utover hele uken, og det er enklere å ha kontroll på at alle kundene får det de skal ha, sier Brandsdal Group-eier og nettgründer Einar Øgrey Brandsdal til eHandel.com.

Voksende kjempe på Sørlandet

Mandag denne uken kunne han konstatere en vekst på 14 prosent for Netthandelen.no, Blivakker.no, Cocopanda i Sverige, Finland, Tyskland og Danmark, InGarden.no og Brandsdal.no.

Tirsdag formiddag klokken 10.30 lå alle nettbutikkene som hører innunder Brandsdal Group 24 prosent over den samme handelsdagen for et år siden.

- Mandag lå Brandsdal.no hele 37 prosent over det den gjorde på samme dag i fjor da vi gjennomførte Black Week, sier netthandelskremmeren.

Sminke og sauna

Men der det likevel merkes best er Cocopanda i Finland. Sminke og skjønnhetsprodukter har for alvor fått bein å gå på i saunaens hjemland.

- Mandag var veksten 275 prosent høyere enn på tilsvarende dag i fjor. Tirsdag formiddag klokken ligger vi 225 prosent over. Så dette lukter det rekorder av, konkluderer Øgrey Brandsdal.


Blivakker-pakker suser av gårde ut fra lageret på Sørlandet.

Blivakker-pakker suser av gårde ut fra lageret på Sørlandet. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Del artikkel: