Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gir kundene enda større valgfrihet med levering innenfor døren

Gir kundene enda større valgfrihet med levering innenfor døren
Netthandel

Snart skal noen utvalgte få teste Postnords levering av varer inn i sitt eget hus.

ANNONSE

Sammen med dørlåsprodusenten Assa Abloy skal logistikkgiganten Postnord snart teste ut levering av varer helt hjem til folk.

For med levering hjem tenker mange på postkassen eller foran inngangsdøren. Neida, her skal det bokstavlig talt leveres helt hjem og inn i folks hus og leiligheter, kommer det frem i en pressemelding. En digital dørlås er selvsagt en nødvendighet for å kunne være med i den nært forestående testen.

100 pilot-husstander

100 husholdninger i Lerum i Sverige skal i første omgang teste hvordan det arter seg å få varer fra testselskapene Jollyroom, Apotea og Komplett levert helt hjem i sitt eget hus.

- Det skal være enkelt og bekvemt å handle på nett. Det samme gjelder for leveringen. I dette tilfellet trenger ikke kunden å være hjemme eller passe på tiden. Vi kommer ganske enkelt inn med pakken, uavhengig om kunden er hjemme eller ikke, sier Johan Hellman, Head of eCommerce i Postnord.

Slik fungerer det - steg for steg:

  • Velg hjemlevering når du har handlet varer fra noen av de tre selskapene som er med i testen.
  • Via mobiltelefonen godkjenner du om leveransen kan skje i et valgt tidsintervall.
  • Om du velger levering innenfor døren får sjåføren tilsendt en enganskode for å kunne åpne ytterdøren. Så fort fort døren er åpnet og pakken er levert blir koden ugyldig.
  • Du får beskjed på mobilen når pakken er levert.

(Foto: Postnord)

Del artikkel: