Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har to millioner medlemmer i kundeklubb - lanserer nĂ¥ i Norge

Har to millioner medlemmer i kundeklubb - lanserer nĂ¥ i Norge
Den svenske kjeden Kjell & Company vokser i Norge, og vil nĂ¥ ekspandere med nye butikker og lojalitetsprogam.
Foto: Kjell & Company/pressebilde
therese.karlsrud.haugen

Styrker sin norske posisjon med lojalitetsprogam og nye butikker.

ANNONSE

Den svenske butikkjeden og FSN Capital-eide Kjell & Company, som selger tilbehør til hjemmeelektronikk, vokser kraftig i Norge og omsatte i fjor for 146 millioner kroner. NĂ¥ styrker selskapet sin norske virksomhet ytterligere med digital kundeklubb og nye butikker.

Selskapet skriver at de er inne i en ekspansiv fase med en ambisiøs etableringsplan som dekker store deler av Norge. 

Les ogsĂ¥: Norskeide Kjell & Company kan bli neste kjede som begynner Ă¥ selge hos Amazon

Har to millioner svenske medlemmer

Kjeden har allerede en kundeklubb i Sverige - Medlem hos Kjell & Company - som har vokst voldsomt pĂ¥ kort tid og rundet to millioner brukere. NĂ¥ vil de ogsĂ¥ tilby sine norske kunder mer personlig kommunikasjon og utvalg av tilbud, fremkommer det i en pressemelding. 

- Det føles veldig bra Ă¥ kunne lansere lojalitetsprogrammet vĂ¥rt ogsĂ¥ i Norge. Medlemskapet i lojalitetsprogrammet gir mange fordeler som vi er ganske sikre pĂ¥ at kundene vĂ¥re vil sette pris pĂ¥, forteller Eric Lundberg, administrerende direktør i Kjell & Company, i en pressemelding. 

- Forventer mer relevant kommunikasjon

Medlemskapet skal gi kundene fordeler som kjøpshistorikk, personlig tilbud og poeng pĂ¥ alle kjøp.

- I dag forventer kundene stadig større grad av relevant kommunikasjon fra aktører innen detaljhandelen. Med lojalitetsprogrammet kan vi tilby kundene relevante tilbud pĂ¥ produkter og informasjon om disse, noe som verdsettes og kan inspirere til Ă¥ bruke teknologien pĂ¥ en mĂ¥te som de kanskje ikke visste var mulig, sier Joel Rönneman, CMO i Kjell & Company, i en pressemelding. 

Kjeden skal i følge Finansavisen ha vokst med 30 prosent i Norge i fjor, hvor av samme vekst forventes i Ă¥r. Planen er i følge avisen Ă¥ Ă¥pne fire til fem nye butikker i løpet av 2019. 

Les ogsĂ¥: Slik fikk Power 8 prosent flere besøkende til fysisk butikk

Del artikkel: