Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er årets Handelsvinnere - stort bildedryss

Her er årets Handelsvinnere - stort bildedryss
Elisabeth Hunter fra Vinmonopolet og Grete Lekven fra DNB.
Foto: Kilian Munch
therese.karlsrud.haugen

Se hvem som stakk av med prisene fra Virkes Handelskonferanse 2019.

ANNONSE

Tirsdag denne uken gikk Virkes årlige Handelskonferanse av stabelen, som i år har fått tittelen BOPIS + BORIS = SANT. I tradisjon tro kåres prisene Handelsprisen, Årets retailleder og Årets butikksjef her. I år ble i tillegg prisen for Årets butikk delt ut, som et samarbeid mellom Virke og Tekstilforum.

Selskapet som stakk av med den gjeve Handelsprisen i år ble Vinmonopolet i tøff konkurranse mot Kiwi og nettbutikken Jollyroom

- Vinmonopolet har lykkes med en velutviklet kanalstrategi med et tett samspill mellom kjedens fysisk butikker, netthandel, app og kundesenter. Det har gjort de til en av Norges best likte bedrifter blant norske forbrukere, uansett bransje, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke, i en pressemelding. 



BOPIS (buy online, pickup in store) + BORIS (buy online, return in store) = SANT. Foto: Kilian Munch

Årets Retailleder(e)

Samtidig ble prisen for Årets retailleder splittet i to, da juryen ikke klarte å velge mellom kandidatene. Årets retailledere ble dermed både Stine Trygg-Haugen fra Clas Ohlson og Karl Munthe-Kaas fra Kolonial.no. 

Evnen til innovasjon hos begge kandidatene skal ha vært avgjørende i juryens begrunnelse. 

- Dette er utrolig gøy! Denne prisen er takket være at vi i Clas Ohlson har så mange fantastiske medarbeidere som hver dag jobber for å forenkle hverdagen for kundene våre. I Clas Ohlson tror vi at den som kommer nærmest kunden vinner, sier Stine Trygg-Hauger, Norgessjef i Clas Ohlson, på scenen. 

- Tusen takk! Alle våre fantastisk dyktige medarbeidere i Kolonial.no jobber hver dag med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset kundene våre. Det gjør meg stolt, sier Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no, når han mottar prisen. 



Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson er Årets retailledere. Foto: Kilian Munch

Suser i Sivet ble Årets butikk

I tillegg gikk prisen for Årets butikksjef til Marte Jensrud fra Zizzi på Hamar, mens den Tønsberg-baserte klesbutikken Suser i Sivet ble kåret til Årets Butikk. Dette etter at gründer og daglig leder Siv Helen Grødem hadde holdt sitt foredrag under konferansen.  

- Prisen er et resultat av hardt og planmessig arbeid gjennom mange år, en vilje til å satse og våge å prøve ut nye ting, samt ypperlig markedsføring i sosiale medier, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke, i en kommentar til Suser i Sivet-kåringen.



Ove Hansrud fra Tekstilforum og prisvinner Siv Helen Grødem, bak butikken Suser i Sivet. Foto: Kilian Munch

Flere bilder fra Handelskonferansen kan du se her:

Del artikkel: