Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ikea-topp: - Et av problemene vĂ¥re er at vi er et produkt av personbilrevolusjonen

Ikea-topp: - Et av problemene vĂ¥re er at vi er et produkt av personbilrevolusjonen
Ikeas forretninger legger i stor grad opp til at folk skal komme kjørende og fylle opp bilen med det de kjøper. Blant mange ting er Ikea ogsĂ¥ gode pĂ¥ store parkeringsplasser.
Foto: Ikea/pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

Ikea er ikke alene om Ă¥ prøve Ă¥ knekke den berømmelige nettkoden. Sjefen for det hele ser for seg færre biler og økt nærhet til kundene.

ANNONSE

Inter Ikeas administrerende direktør, Torbjörn Lööf, sier i et intervju med den britiske avisen Finacial Times at et av deres problemer er at de er født i og med personbilrevolusjonen.

I dag er det mange unge mennesker som ikke en gang vurderer Ă¥ ta førerkort og skaffe seg en bil. Potensielle kunder som Ikea i utgangspunktet ikke vil gĂ¥ glipp av.


Torbjörn Lööf CEO Inter Ikea

Torbjörn Lööf. Foto: Ikea/pressebilde

- Det største problemet i dag er Ă¥ komme seg til Ikea. I London kan det ta mer enn en time. Vi mĂ¥ komme nærmere kundene, sier Lööf, som ikke er helt sikker pĂ¥ hvordan de skal ta tak i utfordringen med netthandel som stadig spiser mer og mer - ogsĂ¥ av møbelmarkedet.

Den svenske møbelgiganten har leflet med planer om salg via Alibaba og Amazon, men disse tankene er per i dag mer pĂ¥ det eksperimentelle planet.

- Vi er kjempegode pĂ¥ butikker. Vi har en bra nettside. Men vi har ikke satt dem opp til Ă¥ spille pĂ¥ lag. Vi har ikke flyttet over kunnskapen fra butikkene til nettet, sier Lööf til avisen.

Del artikkel: