Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex doblet resultatet - lønnsomheten økte på alle markeder

Lindex doblet resultatet - lønnsomheten økte på alle markeder
Susanne Ehnbåge, daglig leder i Lindex.
therese.karlsrud.haugen

Vokser på nett.

ANNONSE

Kleskjeden Lindex presenterer i dag sitt resultat og salg for 2018, samt fjerde kvartal.

Selskapets strategiske tiltak i løpet av året har ført til positiv utvikling og økt lønnsomhet på alle markeder og forretningsområder. 

Lindex sitt driftsresultat for 2018 gikk opp til 298 millioner svenske kroner, hvilket er mer enn det dobbelte fra året før. En sterk marginal, fin salgsvekst og forminskede kostnader skal være faktorene som har bidratt til den sterke økningen. 

- Våre fremgangsrike strategiske tiltak har resultert i både fin salgsvekst og mindre kostnader. Vi har under 2018 økt vår lønnsomhet på alle våre markeder og innen alle våre forretningsområder, sier Susanne Ehnbåge, daglig leder i Lindex, i en pressemelding. 

Digitale satsninger

Lindex økte det totale salget med 3,6 prosent i fjor. Under fjerde kvartalet landet økningen på 2,1 prosent. Planen for 2019 er at netthandelen skal fortsette å vokse, samtidig som selskapet får ytterligere fotfeste i flere land. 

- Under 2019 er salgsvekst og god kostnadskontroll fortsatt i fokus. Vi vokser sterkt online og kommer under året til å akselerere våre digitale satsninger. Hvordan vi skaper verdi og treffer kundens forventinger bygger vår fremgang. Det er med stor entusiasme vi nå ser frem til vår ambisjon om å fortsette å styrke Lindex posisjon som en global merkevare, sier Ehnbåg. 

Del artikkel: