Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nett-tjeneste gjør det enklere for småbarnsfamilier på Syden-ferie

Netthandel

Ikke pakk kofferten full av bleier og barnemat når du skal på Syden-ferie med poden. Det kan du bestille på nett og få levert på hotellet du skal bo.

ANNONSE

Hele familien på tur er som regel en minnerik opplevelse. Og i disse dager det mange norske familier som setter kurs for Sydens varme land.

Men det dukker som regel opp store utfordringer når det gjelder bagasje når småbarn er involvert i reiseplanene.

En kjent nøkkelfingeregel lyder: Jo mindre den reisende er, jo mer bagasje er nødvendig.

Stappfulle kofferter

Bleier på klassiske norske feriedestinasjoner utaskjærs er ofte dyrere og vanskeligere tilgjengelig enn hva vi er vant med. Barnematen som er tilgjengelig er gjerne søtere og ukjent for norske barns ganer. Så derfor blir ofte koffertene stappet fulle av alskens ting som skal til for at barnet skal ha det bra sammen med familien på tur.

Smokker, tåteflasker, steriliseringsmaskiner for smokker og bleier. Listen er lang.

Nettbestilling gir deg mer ferie

Reiseselskapet Apollo samarbeider med Kit4Kids for å la foreldre slippe å tenke på alt de må pakke med seg. Et par klikk på nett, og både bleier og det du føler du trenger i ferien er i boks. Og kanskje det beste; alt leveres på hotellet ditt.

- Vår oppgave er å tilrettelegge mest mulig for våre reisende, så de kan fokusere på å nyte ferien. Med Kit4Kids slipper man det, og den muligheten løfter reiseopplevelsen for mange familier, sier Beatriz Rivera, PR- og kommunikasjonsansvarlig i Apollo, i en pressemelding.

Kit4Kids leverer først og fremst til Europa og Thailand.

Grunnet skjerpede tollregler leverer de per i dag ikke til Den dominikanske republikk, India, Indonesia, Mauritius, Mexico eller Tyrkia.

(Foto: Apollo)

Del artikkel: