Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nett-trøbbel for Flust.no

Netthandel

I 11 dager har nettsiden til Flust.no ligget nede med tekniske problemer. 1. august legges nettbutikken ned.

ANNONSE

«Hvordan klarer dere Ă¥ bruke 10 dager pĂ¥ Ă¥ Ă¥pne en nettside, eller skal den avvikles?», spør en mann pĂ¥ Facebooksiden til Flust.no.

«Hei, det stemmer at Flust legges ned, men ikke før 1. august. Dette har pĂ¥ ingen mĂ¥te vært en del av vĂ¥r plan, og vi jobber hardt med Ă¥ komme opp og stĂ¥ igjen», svarer moderatoren.

I dag er det nøyaktig 11 dager siden nettsiden knelte. Siden har det vært kul umulig Ă¥ komme inn pĂ¥ siden.

Legges ned

29. mars i Ă¥r skrev Netthandel.no at nettsiden etter nøye vurderinger av Norgesgruppen legges ned fra 1. august i Ă¥r. Flust.no har i mange Ă¥r vært et sted hvor Norgesgruppens Trumfkort-kunder har brukt sine oppsparte lojalitetspoeng til Ă¥ hente ut alskens varer. NĂ¥ synger det pĂ¥ siste verset for nettbutikken.

I flere Ă¥r pĂ¥ rad har nettbutikken vist til røde tall nĂ¥r det dreier seg om driftsresultat. I 2012 var driftsresulatet pĂ¥ drøyt 20, 5 millioner kroner i minus.

Driftsinntektene i 2014 var pĂ¥ drøyt 104 millioner kroner, men Flust endte opp med et resultat før skatt pĂ¥ nesten 8, 5 millioner i minus.

Tekniske problemer

- Nettsiden deres har ligget nede i 11 dager nĂ¥. Hva skyldes dette, og hva blir gjort for Ă¥ fĂ¥ denne opp igjen? Det er vel ikke slik at den er nedlagt allerede?

- Det skyldes tekniske problemer, og vi jobber hardt med Ă¥ fĂ¥ opp siden igjen, svarer Ingrid Solberg Gundersen, kommunikasjonsrĂ¥dgiver i Norgesgruppen, i en knapp e-post til Netthandel.no.

I en kommentar til en oppgitt kunde pĂ¥ Facebook er Flust noe mer meddelsomme:

«Den egentlige forklaringen er at vi sitter pĂ¥ et gammelt websystem som rett og slett har kræsja fullstendig. Det sitter et team med datafolk og jobber med Ă¥ fĂ¥ oss opp kontinuerlig, og det er satt inn ekstra ressurser nĂ¥. Vi krysser fingrene hver time for at vi kommer opp igjen, og hĂ¥per like mye som dere kunder gjør».

Del artikkel: