Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsprofil bytter beite

Netthandelsprofil bytter beite
Hege Nilsen Ekberg
Bilde: LOS
Bjørn Skomakerstuen

Prisvinnende netthandelsprofil går fra sportsklær til strøm.

ANNONSE

Hege Nilsen Ekberg (37) tiltrer som markedssjef hos strømleverandøren LOS AS 1. september.

Hun kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef hos sportstøyprodusenten Trimtex, og har tidligere innehatt flere salgs- og markedsstillinger i Stormberg.

Digitalt strømløft

Ekberg får ansvar for strømselskapets digitale løft når det nå satses offensivt både i og utenfor Agder.

- Jeg tar med meg mine erfaringer og kompetanse til et solid selskap med imponerende vekstmål, solid satsningsvilje og et klart digitalt fokus som alltid har kunden i fokus, sier Ekberg, i en pressemelding.

Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS, er klar på at ansettelsen bygger opp om selskapets sterke kundefokus. Hun påpeker at digitale forbedringer vil komme eksisterende kunder til gode.

Lokal kompetanse

Strømleverandøren har ambisiøse vekstmål, men konkurransen er tøff. Unander ser på ansettelsen som et av flere skritt forankret i en digital vekststrategi hvor relevant kompetanse er en forutsetning for suksess.

- Vi har hentet en av landsdelens råeste på området. Heges digitale erfaring og kompetanse er et svært viktig tilskudd for vår videre satsning og suksess, sier Unander.

Mange priser i beltet 

Med seg i bagasjen har Nilsen Ekberg solid erfaring fra digitalt salg og markedsføring.

Hun kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Trimtex.

Tidligere har hun hatt ansvar for nettbutikkene i Stormberg i perioden 2008-2015, samt en periode som markedssjef i samme bedrift. Her var hun med å bygge opp turtøysspesialistens arbeid med nettbutikkene og sosiale medier.

Det resulterte i priser som Ã…rets nettbutikk to ganger, Ã…rets nettfavoritt og Ã…rets Cross Broder under den nasjonale netthandelskonferansen LOAD.

- Jeg ser frem til å arbeide med nye vekstområder innen energirelaterte produkter og tjenester. Bransjen vil ta store digitale steg i fremtiden, og LOS har som mål om å være blant de beste i klassen. Stikkord vil være brukervennlighet, enkelthet og oversiktlighet, men alltid med kunden i fokus, sier Ekberg avslutningsvis.

Del artikkel: