Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny toppsjef for Vinmonopolet

Ny toppsjef for Vinmonopolet
Elisabeth Hunter har vært fungerende administrerende direktør for Vinmonopolet i fem måneder, men blir nå permanent.
therese.karlsrud.haugen

- En erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet.

ANNONSE

I forrige uke ble Elisabeth Hunter ansatt som administrerende direktør for Vinmonopolet. Hun har også vært fungerende i denne rollen de siste fem månedene. 

Dette etter at Hilde Britt Mellbye gikk av fra stillingen tidligere i år. 

- Med Elisabeth Hunter får vi en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. Vi ser fram til å arbeide sammen med Hunter om å videreutvikle Vinmonopolet i tråd med samfunnets krav og kundenes forventninger, sier styreleder Ellen Seip, i en pressemelding. 

Les også: Schibsted henter tidligere kollega til ny stilling som teknologidirektør

Hunter har allerede lang erfaring fra Vinmonopolet, og har i syv år jobbet som kjededirektør med ansvar for alle butikkene til selskapet. Fra tidligere har hun blant annet vært administrerende direktør i Boots. 

-  Jeg er svært glad for styrets tillit. Vinmonopolet skal balansere det samfunnsmessige ansvaret med en profesjonell og kundeorientert drift. Å få lede denne fantastiske bedriften med alle de flotte kollegaene frem til hundreårsjubileet i 2022 og videre derfra er en stor ære som jeg er ydmyk og fryktelig stolt over å få muligheten til, sier Elisabeth Hunter, i en pressemelding. 

Del artikkel: