Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

PostNord fornyer ledelsen - konsernsjef og CFO går av

Slik løser svenskene pakkeflommen fra Kina
PostNord gjør nå store utskiftninger i ledelsen.
therese.karlsrud.haugen

Skal være en del av omstillingsarbeidet.

ANNONSE

Nye utfordringer gjør at tiden er inne for nytt lederskap i logistikkselskapet PostNord. I den forbindelse går nå konsernsjef Håkan Ericsson og finansdirektør Gunilla Berg av.

Markedet for brev og pakker står ovenfor store forandringer, og PostNord har derfor behov for å omstille seg. Det opplyser vår søsternettside Ehandel.dk.

- Tempoet i PostNords omstillingsarbeid må som følger av økende markedsendringer gå raskere. Samtidig skal det nå fokuseres mer på kjernevirksomheten i de enkelte land, fordi det er avgjørende for å kunne oppfylle kundenes behov og sikre langsiktig lønnsomhet. Styret og Håkan Ericsson har i felleskap kommet frem til at tiden er inne for et nytt lederskap, sier Christian Jansson, styreleder i PostNord, siterer Ehandel.dk.

Enn så lenge vil Annemarie Gardshol, nåværende sjef for PostNord Sverige, tiltre som fungerende konsernsjef. 

Blir permanent i løpet av året

Ny CFO blir Lena Larsson inntil videre, som også er nåværende Head of Group Business Control.

Styret skal i følge Ehandel.dk innlede en omfattende rekrutteringsprosess med mål om å finne en ny permanent konsernsjef og CFO innen årsskiftet. 

- Gunilla Berg har gjort en viktig innsats for PostNord i en periode, som var kritisk for virksomheten, og PostNord takker henne for hennes store innsats, sier Jansson.

Del artikkel: