Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Se hvordan PostNord løser logistikken for Ellos

Se hvordan PostNord løser logistikken for Ellos

Vi har jo ingen fysiske møter med våre kunder, så derfor er det ekstra viktig at vi holder det vi lover, sier Leif Johanson, operativ sjef i Ellos Group.

I svenske Viared er det mye aktivitet. Her, rett utenfor Borås, ligger Ellos sitt sentrallager, hvor det daglig sendes ut titusentalls pakker til kunder i hele Norden. For at dette skal fungere samarbeider Ellos med PostNord Logistics.

- Vi må levere til rett sted og rett tid. Har vi sagt at varen skal komme frem dagen etter, skal den gjøre det, til og med om man bestiller på en søndag. For at dette skal fungere må man ha en god partner innen logistikk. Og det har vi heldigvis, sier Leif Johanson, operativ sjef i Ellos Group.

Ellos selger mote og hjeminnredning via katalog og nett i hele Norden, og velfungerende leveranser er helt avgjørende for virksomheten. Uten butikker blir logistikkpartnernes betydning utrolig viktig i møtet med kunden.

For Ellos er logistikken med andre ord helt avgjørende for bedriftens fremgang. Fra sentrallageret i Viared sendes tusenvis av pakker ut hver dag til kunder rundt om i Norden. Ellos er en av Nordens største e-handelsbedrifter innen mote og hjeminnredning, med en omsetning på cirka 2,4 milliarder SEK.

Vi gjør oppmerksom på at dette er et kommersielt bidrag. Artikkelen er skrevet for vår partner PostNord.

Del artikkel: