Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sunnmørsk møbelbedrift skal treffe eldrebølgen med nettbutikk

Sunnmørsk møbelbedrift skal treffe eldrebølgen med nettbutikk
Helland Home, skal selge funksjonelle designmøbler til personer med endret behov på nett.
therese.karlsrud.haugen

Funksjonelle designmøbler for eldre.

ANNONSE

Den over 70 år gamle sunnmørske møbelbedriften Helland lanserer nå nettbutikk, som tar sikte på funksjonelle designmøbler til personer med endret behov. 

Innen 15 år vil det for første gang være flere over 65 år enn under 19 år i Norge. Følgene av dette er mange. Én av dem er at stadig flere må bo hjemme lenger, skriver selskapet i en pressemelding, som nå lanserer det nye konseptet Helland Home.

- Vi har spesialisert oss på helse- og pleiemøbler til offentlige miljø siden 1960, så dette er noe vi brenner for. Når vi står ovenfor den utviklingen som vi gjør nå, var det helt naturlig for oss å tilby funksjonelle møbler som forenkler livet i hjemmet, forteller Joakim Helland, daglig leder i Helland, i en pressemeldiing. 



Joakim Helland, daglig leder i Helland.

Fraktfri levering

Bedriften drives av Helland-familien, og er idag en av de ledende produsentene av møbler til offentlig miljø i Norge. 

I tillegg til arbeidet med ny netthandel, jobber selskapet også en hel del med forskningsprosjekter innenfor velferdsteknologi i inn- og utland. 

- Ved bruk av tidsriktige materialer og et nordisk design ønsker vi å sette en ny standard for møblering til et voksent hjem. Det er viktig for oss at våre funksjonsmøbler ikke skiller seg fra den øvrige møbleringen, dette er møbler til et hjem og ikke en institusjon, legger han til. Møblene leveres fraktfritt. I tillegg kan Helland Home pakke ut og fjerne emballasjen.

Del artikkel: