Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vibeke Hammer Madsen gir seg som toppsjef i Virke - nĂ¥ er hennes arvtaker klar

Vibeke Hammer Madsen gir seg som toppsjef i Virke - nĂ¥ er hennes arvtaker klar
Foto: Virke/pressebilde
Ole Martin N. Evensmo

Styret hadde gjerne sett at Vibeke Hammer Madsen fortsatt som sjef i Virke, men etter 16 Ă¥r som leder, mente Hammer Madsen at det var pĂ¥ tide Ă¥ slippe noen nye til. NĂ¥ er arvtakeren klar.

ANNONSE

Ivar Horneland Kristensen blir ny sjef i hovedorganisasjonen Virke.

Han overtar for Vibeke Hammer Madsen som i vinter fortalte at hun ønsket Ă¥ gi seg. Madsen ble ansatt som administrerende direktør i Virke, som da het Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon, i 2002.

– Jeg skal vise meg tilliten verdig ved Ă¥ styrke og befeste Virke som en slagkraftig støttespiller for næringslivet, sier Ivar Horneland Kristensen i en pressemelding.



Ivar Horneland Kristensen begynner i sin nye jobb i Virke cirka 8.oktober, opplyser Virke i en pressemelding. Bilde: Tekna / pressebilde

Kristensen er i dag generalsekretær i Tekna som er Norges største akademikerforening. Det betyr at han fra høsten av gĂ¥r fra Ă¥ ivareta arbeidstakernes interesser til Ă¥ jobbe for arbeidsgivere, inkludert mange av Norges største nettbutikker og butikkjeder.

Ifølge pressemeldingen var styret enstemmmig i valget. Kristensen vil sammen med resten av Virke jobbe for Ă¥ bedre rammebetingelser som bidrar til vekst og investeringer i nyskapning og innovasjon.

– Vi ser konturene av et nytt arbeidsliv, med digitalisering og nye kompetansebehov som kraftige endringsdrivere. Da er Virke et spennende sted Ă¥ være - for det er innen Virkes sektorer, i handels- og tjenestenæringene, at mange av de nye arbeidsplassene vil skapes i Norge.

Del artikkel: