Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Visma kjøper Meat Digital

Visma kjøper Meat Digital
Netthandelsekspertene i Visma jubler over tilskuddet av Meat Digital
Louise Sverdrup

Får nærmere 30 nye netthandelseksperter

ANNONSE

– Vi er glade for å ønske Meat Digital velkommen. Med dette tilskuddet bygger vi nå et enda større fagmiljø for netthandel og solide tekniske løsninger. Med en stadig økende etterspørsel av våre produkter og tjenester er det avgjørende for Visma å skalere med de beste ressursene i markedet. Med Meat Digital har vi nå et bunnsolid team på nærmere 100 netthandelseksperter, sier Vidar Evensen, Managing Director i Visma Consulting i en pressemelding.

Meat Digital som er premiert i bl.a. Gulltaggen, Sølvtaggen, Cresta Awards og Eurobest, skal fremover arbeide tett med netthandelsleverandøren Trollweb som ble en del av Visma i fjor.

– Det er veldig spennende for oss å bli en del av Visma og Trollweb-miljøet. Sammen skal vi akselerere utviklingen av innovative tekniske løsninger ved å utnytte kompetansen i fagmiljøene våre, sier Bjørn-Erik Efterdal, daglig leder i Meat Digital.

Kjernekompetansene til Meat Digital er webapplikasjoner, Magento, PIM, backend, integrasjoner og drift.

Trollweb er kjent for et avansert nordisk utviklermiljø med over 50 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Selskapet står bak noen av Nordens viktigste netthandler og stiller med erfaring innen alle deler av bransjen.

– Meat Digital har lidenskap for netthandel, dyp teknisk forståelse og kompletterer vårt eksisterende fagmiljø. Med dette kan vi bidra til ytterligere vekst hos kundene våre gjennom solide tekniske leveranser, sier Yngve Bollie, Managing Director i Trollweb.

Del artikkel: