Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando herjer i Norden - nå inntar også deres erkefiende det nordiske markedet

Zalando herjer i Norden - nå inntar også deres erkefiende det nordiske markedet
Montasje: Yayimages / skjermdump fra Asos.com
Ole Martin N. Evensmo

Zalando har for lengst etablert seg som Nordens ledende nettbutikk for mote i hele Norden. Nå inntar også en annen tung aktør det nordiske markedet.

ANNONSE

Tyske Zalando gjør stor suksess i hele Norden. Hvor mye de omsetter for i Norge og resten av Norden er per i dag ikke kjent, men at de er den ledende nettbutikken i Norden innen dette området, er det ingen tvil om.

Da eHandel.com møtte Zalando-gründer Robert Gentz i 2016 presiserte han hvor viktig det nordiske markedet var for den tyske nettbutikken.

- Norden er et viktig satsningsområde for oss. Forbrukerne er enormt mobile, og har et avansert forhold til e-commerce. Og i tillegg har de en avansert motesmak.

At den britiske nettgiganten Asos derfor aldri har satset i Norden, har slik sett fremstått som noe underlig. Særlig når man vet at Asos selv uten noen større satsing, faktisk har en del kunder her i nord. Men nå synes det å bli andre tider. Asos lanserer nå Asos i en svenskspråkelig utgave. Enten man besøk Asos.se eller Asos.no så sendes man nå til Asos.com/se der alt innhold er på svensk. Disse endringene har kommet de siste dagene.

eHandel.com har forsøkt å komme i kontakt med Asos for å høre om de planlegger en norsk utgave av nettsiden også, men foreløpig ikke lykkes å få noen kommentar vedrørende dette.

I likhet med Zalando tilbyr Asos sine kunder både gratis frakt og gratis retur.

Del artikkel: